joi, 10 decembrie 2009

Lady Gaga sau Britney Spears?

Pentru ca nici o ceremonie populara de premiere, precum premiile Grammy, nu are o sectiune de "Cele mai bune miscari de dans din partea unei tinere artiste blonda si sexy", PopEater.com s-a gandit ca ar fi bine sa umple locul cu doua nominalizari importante, Britney Spears si Lady Gaga. Cine s-a miscat mai bine? Cine ne-a plictisit mai mult? Si cine a reusit sa puncteze mai bine in ultimul videoclip?

Ca analiza pentru premiul de cea mai buna dansatoare vom lua ultimile videoclipuri ale artistelor.

Britney Spears - 3:

Expertii site-ului de mondenitati au stabilit ca ultimul videoclip al artistei e si unul dintre cele mai plictisitoate. "Coregrafia din acest videoclip este inexistenta. Britney e mai slaba in miscari decat ceilalti dansatori ai ei." a explicat Andi McCormack, fondatorul si directorul artistic al Academiei de Dans Penny Lane din New York si Los Angeles. "Am gasit miscarile lenese si lipsite de originalitate. Munca fara inspiratie si deloc artistica" a continuat experta in coregrafie.

Este o alegere grea, tinand cont ca Britney este o dansatoare mai talentata decat Lady Gaga. Cu toate ca miscarile de dans nu sunt atat de dezamagitoare ca alte incercari ale artistei din trecut, fanii asteapta mai mult din partea ei.

"Miscarile de dans din acest clip nu sunt si cele mai bune pentru Britney. Asta daca facem o comparatie cu videoclipul 'I'm a Slave For You', care reprezinta una dintre cele mai bune opere ale ei in materie de dans", a spus Kelly Myernick, reprezentanta scolii de balet din Houston.



Lady Gaga - Bad Romance:

Lady Gaga a inceput in forta orice proiect la care sa inhamat pana acum. Cantareata intotdeauna reimprospateaza totul cu viteza, iar tot ce prezinta ea se transforma peste noapte intr-o capodopera in miniatura.

"Aici avem un artist adevarat. O adevarata diva. Impingand conceptele si ideile in zone care ne entuziasmeaza si ne tin in priza", a spus McCormack. "Artista se misca bine si stie cum sa-si vanda marfa. Un sentiment european e prezent in coregrafie, iar miscarile sacadate te fac sa te simti ca si cum ai avea nevoie de un dus rece. Mi-a placut. Sectiunea in rosu a fost facuta neasteptat de bine realizata. De-abia astept sa vad cum or sa danseze fetele in club pe melodia asta!" a continuat coregrafa.

Coregrafic vorbind, Lady Gaga nu are prea multa initiativa, dar pentru ca este dispusa sa incerce orice, poate convinge fanii sa danseze cu acest videoclip.

"Ceea ce face ea este sa isi aduca propriul stil in miscarile de dans pe care le stim deja. Videoclipul 'Bad Romance' ne da un stil de Charleston, Twist, Hand Jive, ceva in genul vogue, flash-dance si ceva din 'Thriller'... asta pentru a numi cateva miscari," a spus Myernick.

[[Varianta remixata]]

Acum, pentru ca ati aflat si parerea specialistilor in domeniu, puteti sa trageti si voi o concluzie: Cine e cea mai buna dansatoare? Lady Gaga sau Britney Spears?

2 comentarii:

dmmd20 spunea...

NORMAL CA O ALEG PE LADY GAGA PENTRU CA ARE CELE MAI TARI MISCARI FATA DE PROASTA AIA DE BRITNEY...LADY GAGA E CEA MAI TARE SI O ADOR.

Unknown spunea...

daca ne gandim la toata cariera de pana acum a lui britney, din punct de vedere al dansului este de 1000 de ori mai buna decat lady gaga. iar gaga e la inceput, si sa ne amintim cum era si britney la inceput:X oricum pt mine britney va ramane cea mai buna si peste 50 de ani, cand poate n-o sa mai danseze deloc:X:X:X nici gaga nu e rea, insa o prefer pe britney:x