luni, 21 decembrie 2009

Inna isi lanseaza albumul in Statele Unite

Dupa succesul avut in intreaga Europa, urmeaza lansarea albumului INNA in Statele Unite.

Americanii fiind foarte incantati de succesul piesei HOT au hotarat sa cumpere si sa promoveze intreg albumul artistei in SUA.

In Polonia si Rusia albumul este deja in magazine, iar pe langa Statele Unite, se mai pregatesc lansari in Olanda si Germania.

O veste buna pentru industria muzicala romaneasca, INNA fiind singurul artist roman, si printre putinii din Europa, care isi lanseaza albumul in SUA.

In anul ce urmeaza INNA pregateste un turneu de promovare al albumului in SUA! Albumul deja a aparut in versiunea digitala si poate fi cumparat pe BeatPort sau iTunes.

Promovarea unei piese in State este destul de dificila, americanii fiind recunoscuti pentru patriotismul muzical dar si pentru preferinta declarata in favoarea altor stiluri muzicale decat pop dance, asa incat pozitia in clasamentul Billboard este cu atat mai importanta pentru INNA si casa de discuri Roton.

Succesul pe care l-a inregistrat in topurile americane single-ul “Hot” a dus la crearea necesitatii existentei unei unui album INNA in SUA astfel incat Roton si licentiatul sau din SUA, vor lansa la inceputul anului 2010 albumul de debut al romancei, ceea ce o incadreaza pe INNA intr-o galerie selecta de artisti, lansarea americana stabilind un nou record pentru muzica romaneasca.


Niciun comentariu: