luni, 30 noiembrie 2009

Cine e Radio Killer?

Cu totii am auzit de Radio Killer. Voila rasuna prin toate cluburile, la toate radiourile si la toate posturile tv muzicale. Conform mediaforest.ro este de mai bine de o luna, cea mai difuzata piesa din Romania iar pe youtube clipul lor a facut peste o jumatate de milion de vizite.

Dar cine sunt Radio Killer?

Majoritatea userilor care dezbat problema prin sutele de comentarii, posturi si bloguri cred ca in proiect sunt implicati Smiley si Moga, dar cum in singura fotografie facuta publica pana acum apar 7 persoane si nicuna nu pare sa fie Marius Moga, aceasta afirmatie pare sa cada. Scotocind mai mult netul, am mai gasit pe un alt blog zvonul ca in spatele proiectului s-ar afla Smiley, Serban Cazan si Avi de la Activ... dar si asa ramane intrebarea, cine sunt restul de 4 persoane.

Cautand mai bine pe youtube am mai descoperit un indiciu, un filmulet ce se numeste " The answer of "who is Radio Killer?". Nici din filmulet nu aflam prea multe decat ca adevarata identitatea a celor de la Radio Killer va vi dezvaluita, probabil, dupa 15 decembrie pe www.radiokiller.ro. Nu ne ramane decat sa vizionam filmuletul, pentru ca merita, si sa asteptam curiosi data de 15 decembrie.

Un comentariu:

*Ioana spunea...

Mda cand am auzit si eu prima data piesa nu mia palcut dupa ce am auzito de vreo 3 ori am zis HAI CA E TARE si miam dat seama ca se aude pe acolo si vocea lui Smiley. Deci eu zic ca Smiely e implicat in proiect