vineri, 27 noiembrie 2009

Tot timpul altfel :x


Tot timpul diferiti ...
Dar mereu originali !

Sunt mult mai atenti la tot ce se intampla in jurul lor decat o spun cliseele care descriu adolescentii in formule de genul : “cu capul in nori”, “ce stiu ei ce e viata de fapt”, “traiesc in lumea lor”. Da, adolescentii au o lume a lor, e adevarat, dar lumea asta a lor este conectata full time la prezent. Ei stiu tot ce se petrece oriunde in lume, via internet, au invatat (si vor invata i continuare) sa comunice fara granite culturale, gratie socializarii virtuale, simt incotro merg lucrurile si sunt principalii creatori ai viitorului.
Cum sa nu le admiri capacitatea de a-si crea, inca de la 14, 15 ani, un stil personal, prin care isi exprima personalitatea, prin care se identifica si isi afirma optiunile ?
Iar la adolescenti look-ul este crucial pentru a se identifica, a fi "fashion" este esential pentru ei, mai ales ca au acces la informatia online, fiind cei mai avizati consumatori de moda.

Fireste, blugii vor fi intotdeauna piesa de rezistentă a oricarei tinute, fie de zi, fie de seara, transmitand mesajul ca important este să te simti bine si in largul tau.
Linia, croiala, culorile blugilor sunt adesea menite sa demonstreze apartenenta la un anumit grup sau la o anumita filozofie de viata; skater-ii sunt lesne de distins prin pantalonii slim, pe cand rapper-ii vor “inota” in continuare in jeans extrem de largi, cu turul jos.

Niciun comentariu: