vineri, 19 februarie 2010

Ziarele britanice il acuza pe Jay-Z de rasism

Numele lui Jay-Z este asociat cu scandalul rasist care s-a creeat in urma petrecerii de dupa Brit Awards din Londra. Conform ziarului Daily Star, bodyguarzii nu au permis accesul persoanelor care nu erau de culoare neagra. O persoana din public a declarat ca "Garzile care asigurau securitatea au fost fericiti sa-i lase pe toti petrecaretii inauntru mai putin oamenii de culoare alba."

Jay-Z, care a castigat premiul pentru cel mai bun artist international in cadrul premiilor Brit Awards, a spus ca nu a fost constient de aceasta situatie. Un prieten al rapperului a declarat ca "El nu ar fi fost fericit de actiunile bodyguarzilor din aceea seara."

Kim Dawson, un reporter al ziarului Daily Star, a fost foarte suparat din cauza regulilor impuse de bodyguarzi. "Am fost la nenumarate petreceri din showbiz, dar nu am intalnit niciodata 'idioti' ca cei de la petrecerea lui Jay-Z. Jay-Z este un megastar si cu toate astea a fost clar ca nici o persoana de culoare alba nu avea voie sa intre in sectiunea rezervata Vip-urilor," a spus Dawson.

"In timp ce usa era deschisa pentru invitatii de culoare neagra, sa spunem ca usa era inchisa daca fata ta nu se potrivea. Nu m-am simtit niciodata atat de intimidat. M-am simtit ca un caine nedorit."

Un reprezentant al rapperului a spus ca ei nu au fost responsabili cu securitatea. Intre timp, un purtator de cuvant al clubului a spus ca propietarii nu stiau nimic despre aceasta problema si au fost socati de intreaga situatie.

Niciun comentariu: