vineri, 19 februarie 2010

No Doubt lanseaza un album inspirat din muzica anilor '80

Gwen Stefani, solista formatiei No Doubt, a dezvaluit ca stilul noului lor album este influentat de muzica anilor '80, in special de "one-hit wonders" (artisti care s-au remarcat doar printr-o melodie).

Momentan lucrand la primul lor album in 9 ani de zile, Stefani a explicat cum formatia s-a inspirat din muzica acelui deceniu.

"In ultimile saptamani am ascultat ce e mai rau din anii '80, in sensul de rau dar bun" a spus ea intr-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

"Melodii pop, melodii one-hit wonder, melodii strasnice, lucruri de genul asta. Te intorci in timp si gasesti lucruri pe care le iubesti si incerci sa iti dai seama cum le-au facut."

Albumul neintitulat inca este programat pentru lansare in cea de-a doua jumatate a anului 2010, cu toate ca membrii formatiei No Doubt s-au reunit in 2008, munca la albumul lor de revenire a fost destul de inceata din cauza faptului ca Stefani a fost insarcinata cu cel de-al doilea copil.

"Colegii mei din No Doubt au facut lucruri si inainte, dar acum o luam cu totul de la inceput," a comentat ea. "Probabil o sa revizuim si ce s-a mai facut pana acum, dar e aceeasi treaba veche. Nu conteaza cum o s-o scoatem la capat - noi doar vrem sa ajungem acolo, si vom ajunge, si ne distram facand asta."

Dupa o cariera solo de succes, Gwen Stefani s-a reunit cu vechea ei trupa in 2008. Acum No Doubt lucreaza la cel de-al saselea album de studio, la 9 ani dupa lansarea 'Rock Steady'.

Niciun comentariu: