sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Lady Gaga a pierdut 4 milioane $ cu turneul 'Monster Ball'

'Monster Ball', turneul in care se afla Lady Gaga acum, a devenit o problema financiara pentru cantareata cu toate ca au fost vandute toate biletele de la fiecare concert.

Turneul, care a inceput in luna noiembrie si care continua in America de Nord pana la sfarsitul acestei luni, a pierdut deja 4 milioane de dolari.

"Turneul pierde bani din cauza ca s-au cheltuit foarte multi bani pe costume scumpe, echipament tehnic si scenografie elaborata."

"Artista a cheltuit 800.000$ pe o singura scena. Dar Lady Gaga primeste ce doreste Lady Gaga. Garderoba ei este imensa si vrea sa socheze - iar asta costa o multime de bani."

Purtatorul de cuvant al cantaretei a admis ca nu este surprins de costul turneului, "Nu pot sa comentez asupra cifrelor, dar cu siguranta nu va fi o surpriza. Gaga pune totul in spectacolele ei si nu ii pasa de partea financiara a lucrurilor. Nu as vrea sa fiu contabilul ei," a spus el.


Intr-un interviu recent referitor la tema banilor, Lady Gaga a spus, "Am falimentat de patru ori pana acum. Managerul meu vrea sa ma impuste. Fiecare dolar pe care il castig il investesc in spectacol. Acum ajungem intr-un loc unde nu exista faliment. Apoi, acum pentru ca urmeaza un nou turneu e posibil sa raman fara casa din nou."


Niciun comentariu: