luni, 30 noiembrie 2009

Alice+ Robert Pattinson = New Moon

Vrei sa razi? Atunci urmareste video-ul pana la capat.

Shakira a lansat videoclipul piesei “Give It Up To Me”, cu Lil Wayne

Shakira a lansat, luni, in SUA, videoclipul celui de-al doilea single de pe mult-asteptatul album “She Wolf” - “Give It Up To Me”, un super featuring cu Lil Wayne, produs de Timbaland!
Clipul a fost difuzat ieri in premiera pe contul de Facebook al artistei si demonstreaza inca o data, daca mai era nevoie, ca Shakira este cea mai inventiva artista din show-bizz atunci cand vine vorba de capacitatea de a imbina muzica si miscarile de dans.
Cunoscuta pentru stilul unic in care danseaza, Shakira a creat pentru “Give It Up To Me” o combinatie originala intre dancehall-ul jamaican, step si miscari traditionale Thai. Suna mult mai complicat si mult mai putin interesant decat este in realitate, asa ca mai bine incercati:
http://www.youtube.com/watch?v=HfFhGJOf_aU

Cine e Radio Killer?

Cu totii am auzit de Radio Killer. Voila rasuna prin toate cluburile, la toate radiourile si la toate posturile tv muzicale. Conform mediaforest.ro este de mai bine de o luna, cea mai difuzata piesa din Romania iar pe youtube clipul lor a facut peste o jumatate de milion de vizite.

Dar cine sunt Radio Killer?

Majoritatea userilor care dezbat problema prin sutele de comentarii, posturi si bloguri cred ca in proiect sunt implicati Smiley si Moga, dar cum in singura fotografie facuta publica pana acum apar 7 persoane si nicuna nu pare sa fie Marius Moga, aceasta afirmatie pare sa cada. Scotocind mai mult netul, am mai gasit pe un alt blog zvonul ca in spatele proiectului s-ar afla Smiley, Serban Cazan si Avi de la Activ... dar si asa ramane intrebarea, cine sunt restul de 4 persoane.

Cautand mai bine pe youtube am mai descoperit un indiciu, un filmulet ce se numeste " The answer of "who is Radio Killer?". Nici din filmulet nu aflam prea multe decat ca adevarata identitatea a celor de la Radio Killer va vi dezvaluita, probabil, dupa 15 decembrie pe www.radiokiller.ro. Nu ne ramane decat sa vizionam filmuletul, pentru ca merita, si sa asteptam curiosi data de 15 decembrie.

La Roux munceste deja la cel de-al doilea album

Membrii La Roux au dezvaluit ca sunt pregatiti sa inceapa munca pentru cel de-al doilea album.

Cei de la La Roux si-au lansat albumul de debut mai devreme anul acesta si spun ca sunt pregatiti sa inceapa sa scrie melodii noi in perioada de Craciun.

"O sa stam in casa impresarului nostru si o sa folosim linistea in avantajul nostru," a spus Elly Jackson. "Ben si cu mine avem o idee destul de clara a ceea ce vrem sa facem, dar nu am inceput sa facem nimic inca, asa ca nu stim cum o sa sune noul album."

Solista a adaugat: "Cred ca o sa folosim si cateva instrumente naturale, ceea ce o sa schimbe sunetul fata de primul album."

Cu toate ca au inceput sa lucreze la un material nou, Elly a avertizat fanii sa nu se astepte la un album terminat prea curand.

"Avem doar doua saptamani la dispozitie pentru a compune, intre perioada de Craciun si vara," a explicat ea. "Asa ca daca nu reusim sa scriem un album intreg in doua saptamani, nu cred ca vom lansa un al doilea album pentru o perioada." a adaugat ea.
Wow ! [:o]

New clothing in ourworld :x

Codul Ourworld de saptamana aceasta : C04F-C161-3A32-DD1A

duminică, 29 noiembrie 2009

Poezie elctorala

Deci, ii multumesc bunei mele prietene Alexandra pentru pont.
Speram ca aceasta poezie sa ii lumineze pe alegatori.
“Si daca ramuri bat in geam, Si iese iara chioru’, Eu am plecat la Amsterdam, Ca s-a tampit poporu’. La carma bietei noastre tari, se afla un golan, Cu apucaturi si cu purtari de mare betivan. Si daca tot iesiti la vot, Ca voi sunteti poporu‘, Speram ca n-ati orbit de tot, S-alegeti iar pe chioru’"

Arta !!!

Bunul meu coleg, Alex mi-a dat niste desene facute de un prieten de-al lui , Andrei.
Ce spuneti? Sunt reusite, nu?






Noul videoclip al Andrei

Va prezentam in exclusivitate noul videoclip al Andrei.

sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Hi5.:x

Hi5'ul nou o problema ...?

Daca aveti hi5'uri sigur urati versiunea noua (beta) . Sincer era mai mf. aia normala la care puteai sa "stergi" parti ale profilului care nu-ti placeau ( ex: actualizarile recete , aplicatiile sau juralul ).
Folosind tot felul de " trucuri " care mai de care interesante puteai fi deosebit de ceilalti sau puteai sa inventezi tu "o moda"
Partea buna e ca inca mai poti sa pui " playlist'uri " ( macar muzica sa mai ai pe profil ).
Nici imaginea mare la profil numai poti s-o faci :. asta din cate stiu eu :-? )
" Mai nou " se poarta pozele putine dar "faine"( cat mai trucate sau cat mai originale ).
Sau poti avea un numar mai mic de 20 de poze ; ( daca ai prea multe poze ala care se uita pana la sfarsit il apuca somnu' .)

Cam atat despre hi5 .
Daca aveti ceva de spus lasati si voi comm :-??.
Sau daca aveti intrebari legate de ceva anume (lasati comm sau contactai-ma pe hi5 sau mess :) . )

hi5'ul meu : http://scorpyutza-scorpyutza.hi5.com
IM : ynna_2009@yahoo.com
a.ynuka@yahoo.com

Ourworld


OURWORLD

Dacă îţi plac jocurile şi vrei sa începi unul nou , poti da click aici http://w01.ourworld.com/v11/?env=ourworld . Ourwold este un joc " super " , un joc internaţional şi foare distractiv .
Dupa ce îti faci un cont , ceea ce nu este foarte greu , poţi începe jocul .
Pentru a face "level up"(nivelul următor) , ai de furca cu nişte flow . Poţi face flow dansand (bineinteles paşii ti da jocul , la fiecare level up primesti paşi de dans noi , chenarul în care gaseşti numarul de flow facuţi se afla în partea stângă , in josul ecranului ). Poţi face flow şi jucând jocurile de la "games", unele dintre ele sunt foarte distractive ( parerea mea :d.)
Dacă vrei sa ai "gems" ( diamante ) trebuie să devii " resident " ; bineânţeles asta inseamna să dai bani reali , sau poţi folosi coduri pentru gems ; acestea apar săptămânal (deobicei un cod are 10 gems ).
Cu ajutorul banilor ( coins ) îţi poţi cumpăra haine sau mobilier pentru casă (condo) , corespunzătoare pentru fiecare nivel .
Tot prin intermediul gems'ilor poţi să dai/să primeşti cadouri (fie haine-clothig ; sau pentru casa-mobilier).
În fiecare lună apare câte ceva nou ( de exemplu luna asta sunt lucruri pentru Crăciun/iarnă ) !

Pentru a putea merge la "patinuar" , trebuie sa ai niste "patine ".

Le poti cumpara in "gems " ( iti trebuie level 18-20 + 28-30 gems ).


Mai jos sunt exemple de "haine" pentru Craciun/iarna/normale .



Astea sunt hainele pentru decembrie din magazin :


Astea 2 suntem noi (in ourworld).
MaDyXx = allice :x
1Bella = BellaRose


Noi zicem să îl încercaţi :) ! Chiar ne place :) !



---------------------------------------------------------------------


EllaRose: Iata codul de saptamana aceasta pentru a primi 10 gems:



411E-23E7-FD62-E16F




ce face meSsu' din om ^________^ ?

Limbajele de "meSs"


10x = Multumesc (Thanks)
ASL = Varsta/Sex/Locatie (Age/Sex/Location)
BCNU = Ne mai vedem noi (Be seeing you)
BRB = Ma intorc imediat (Be right back)
BTW = Apropo (By The Way)
CUL = Ne vedem mai tarziu (See You Later)
FYI = Pentru interesul dumneavoastra/tau (For Your Information)
IMHO = Dupa umila mea parere (In My Humble Opinion)
JAM = Un moment (Just a Moment)
LOL = Rad in hohote (Lots Of Laugh sau Loughing Out Loud)
OIC = Oh, inteleg (Oh, I See)OOH = Pe de o parte (On One Hand)
OTOH = Pe de alta parte (On The Other Hand)

Converse - moda sau un moft?


Conversele ...sau pentru necunoscatori, TENISII. A devenit o moda chestia asta. In medie, 2 din 3 adolescenti au cate o pereche de tenisi. Stau si ma gandesc, daca nu era criza asta de la americani, ce purtam acum? Pantofi extravaganti de la Channel sau ce? Oricum, trebuie sa recunoastem ca sunt foarte tari. Si eu am o pereche.
Insa, toata chestia asta a devenit un moft. O pereche de converse ajung si pana la suma de 400 de Ron. Daca am sta sa ne gandim, cumparandu-ne asa ceva , am ajunge intr-o adevarata criza. Relax! Sunt pentru toate buzunarele. Pretul lor porneste de la cateva zeci de lei.
Iata aici cateva modele.

Parodie Change

Cui nu-i place Puya? Scuzati! Cui nu ii place Puya ....sa plece! Sau,sa ramana. Ce am sa va prezint acum sigur va fi pe gustul tuturor, atat fanilor cat si antifanilor lui Puya.
Intr- zi la scoala vorbeau 2 colege, respectiv Dede si Emma despre parodia Change. Ajunsa acasa, m-am avantat pe YouTube si iata ce am gasit. Care vi se pare cea mai funny?


Eu o aleg pe a doua; e mai klumea decat prima.

vineri, 27 noiembrie 2009

Tot timpul altfel :x


Tot timpul diferiti ...
Dar mereu originali !

Sunt mult mai atenti la tot ce se intampla in jurul lor decat o spun cliseele care descriu adolescentii in formule de genul : “cu capul in nori”, “ce stiu ei ce e viata de fapt”, “traiesc in lumea lor”. Da, adolescentii au o lume a lor, e adevarat, dar lumea asta a lor este conectata full time la prezent. Ei stiu tot ce se petrece oriunde in lume, via internet, au invatat (si vor invata i continuare) sa comunice fara granite culturale, gratie socializarii virtuale, simt incotro merg lucrurile si sunt principalii creatori ai viitorului.
Cum sa nu le admiri capacitatea de a-si crea, inca de la 14, 15 ani, un stil personal, prin care isi exprima personalitatea, prin care se identifica si isi afirma optiunile ?
Iar la adolescenti look-ul este crucial pentru a se identifica, a fi "fashion" este esential pentru ei, mai ales ca au acces la informatia online, fiind cei mai avizati consumatori de moda.

Fireste, blugii vor fi intotdeauna piesa de rezistentă a oricarei tinute, fie de zi, fie de seara, transmitand mesajul ca important este să te simti bine si in largul tau.
Linia, croiala, culorile blugilor sunt adesea menite sa demonstreze apartenenta la un anumit grup sau la o anumita filozofie de viata; skater-ii sunt lesne de distins prin pantalonii slim, pe cand rapper-ii vor “inota” in continuare in jeans extrem de largi, cu turul jos.

Lady Gaga - banalitate pe fata!

Lady Gaga! E imposibil sa fii adolescent si sa nu fi auzit de acest nume. Cu totii o stim, mai ales datorita extravagantei si stilului original de care da dovada. Prin explozia pe scena muzicala cu piesa si videoclipul "Just Dance", Lady Gaga a reusit sa intre in preferintele ascultatorilor.
Dar, cine este Lady Gaga?
M-am documentat pe Wikipedia si iata ce am gasit:
Nume naştere Stefania Gabriella Germanotta
Data şi locul naşterii 28 martie 1986 (1986-03-28) (23 de ani)
Flag of the United States.svgNew York, S.U.A.
Gen muzical Pop, dance-pop, electropop, R&B, hip hop
Ocupaţie Cântăreaţă
Tipul de voce Contralto
Ani de activitate 2006-prezent
Case de discuri Streamline, Kon Live şi Interscope
Website www.ladygaga.com

Germanotta înregistra în copilărie diferite cântece interpretate de artişti ca Cyndi Lauper sau Michael Jackson. La vârsta de patru ani, Lady Gaga a învăţat să cânte la pian şi a realizat prima piesă. La vârsta de şaptesprezece ani Stefani Joanne a devenit una dintre cele douăzeci de persoane din lume care au fost admise cu anticipaţie în cadrul Tisch School of the Arts, la New York University.

Stilul

Stilul lui Lady GaGa a fost clasificat ca fiind vulgar dar totodatǎ şi original. Ea a declarat că a fost influenţată de rockeri ca David Bowie şi Queen, cântăreţii Michael Jackson şi Madonna, artistul Andy Warhol, poetul Rainer Maria Rilke şi designerul Grace Jones.[24][25][26] Ea a mai spus că moda este foarte importantă pentru ea.

În anul 2009, era la un pas de a fi arestatǎ de poliţiştii ruşi deoarece era îmbrǎcatǎ nepotrivit pentru a umbla pe stradǎ.

Ea a spus: "Când scriu muzicǎ, mǎ gândesc la hainele pe care vreau sǎ le port pe scenǎ. Este important ca lucrurile să se îmbine unele cu altele: concerte artistice, hainele, arta. Pentru mine, toate acestea se împreuneazǎ si devin o poveste realǎ, care le va place fanilor. Vreau ca imaginaţia fanilor sǎ fie cǎt mai acaparată, încât ei sǎ-şi doreascǎ sǎ guste bucǎţicǎ cu bucǎţicǎ din creaţia mea."


Fenomenul Twilight

DA! Cei care ma stiu de pe blogul meu vor spune: "Iar vine obsedata asta sa imi vorbeasca despre Twilight?" Ei bine, poate ca voi mai pune din cand in cand cate ceva legat de Twilight Saga pe blogul acesta, dar nu vreau sa va presez. Si asa o fac pe blogul Twilight Hot News.
In orice caz, vreau sa aflu parerea voastra despre acest film, acum ca suntem pe un alt tip de blog. Eu consider ca filmul e mult mai prejos decat cartea, iar New Moon nu mi s-a parut atat de interesant pe cat se spunea in spoturi. Voi ce credeti? Se dovedeste zicala: "Cartea bate filmul?"

Welcome!


Hello! Suntem EllaRose si Allice, best friends, sisters si tot tacamul. Ne-am gandit sa facem un blog pentru sufletul nostru, unde sa punem tot ce ne place, dar si ce nu ne place, chiar si chestii personale. Daca v-am facut o impresie buna, urmariti-ne!